PAHLAVON MAHMUD ASOS SOLGAN TARIQATNING AHAMIYATI VA MAZMUNI - Suyunova, Noila (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada Pahlavon Mahmud hayoti va ijod yo'li, u yaratgan tariqat va uning mazmun-mohiyati, mantiqiy-falsafiy yondashuv asosida tahlili haqida fikr yuritiladi.