ZAMONAVIY MENEJER VA YETAKCHI - Toshboyeva, Hulkar (Мир исследований, 2021)
Mazkur maqolada rahbar xodimlar uchun zamonaviy menejer hamda yetakchi bo’lish uchun zarur fikrlar, ko’rsatmalar keltirilgan bo’lib, hozirgi kunda tashkilotlarda yuzaga kelayotgan oddiy e’tiborsizliklar natijasida qanday muammolar kelib chiqishi mumkinligi xususida qator tahlillar olib borilgan.