YOSH OILALARGA TAALLUQLI MUAMMOLARINI HAL ETISHNING MUHIM YO’NALISHLARI - Isaxonov, J (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqola yosh oilalarning asosiy ijtimoiy-iqtisodiy muammolarini aniqlash va ularni hal qilish bo’yicha masalalar yoritilgan. Asosiy e’tibor yosh oilalarga yordam ko’rsatishni rivojlantirishning qonunchilik va huquqiy bazasini kengaytirish, shuningdek, yosh oilani har tomonlama qo’llab-quvvatlash masalasiga tizimli yondashish zarurligiga alohida e’tibor qaratilgan.