ПЕРИФРАЗАЛАРНИНГ АРГО, ЖАРГОН ВА ЭВФЕМИЗМЛАР БИЛАН МУНОСАБАТИ - Ahmadova, Umida (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Мақолада перифразаларнингарго, жаргон ва эвфемизмлар билан муносабати мавжуд эканлиги билан асосланган