?zbek siirinde sekizlik ?rnekleri : // Guncel sanat. – Antalya (Turkiye), 2011. - №2. – S. 50–52. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada ?zbek siirinde sekizlik ?rnekleri tahlil va talqin qilingan.