Шеъриятда одоб-ахлоқ мавзуси: / «Адабий таълим ва ёшлар тарбияси»: Республика илмий-назарий анжумани материаллари. – Тошкент, 2010 - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Шеъриятда одоб-ахлоқ мавзуси tahlil va talqin qilingan.