Istiqlol va adabiy-estetik tafakkur mustaqillikning 30 yilligiga - Tulishova, Gulzina (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada ko'p asirlik o'zbek adabiyoti va adabiy-estetik tafakkur tarixi va rivojining asosiy tamoyillari haqida fikr yuritiladi