Komediyaning o‘ziga janr xususiyatlari haqida ayrim mulohazalar - Jurayev, murodulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘zbek adabiyotidagi komediya janrining o‘ziga xos xususiyatlari adabiyotshunos olimlarning qarashlari asosida tadqiq qilingan. Kalit so‘zlar: Komediya, janr, madaniy, axloqiy, adabiyot, inson, san’at, mezon, voqelik, dialektik, estetik.