MUNIS XORAZMIYNING VAFOT YILI VA YOSHI QIYOSI - do'stova, surayyo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Ushbu maqolada Hasanmurod Laffasiyning “Tazkirayi shuaro” asari haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, Munis Xorazmiyning yoshi va vafotiga aniqliklar kiritilib, xulosalar chiqarilgan.