ЧЎЛПОН ПУБЛИЦИСТИКАСИ ВА ТАРЖИМОНЛИК ФАОЛИЯТИГА ДОИР ЯНГИ АНИҚЛАНГАН МАНБАЛАР ХУСУСИДА : ЧЎЛПОН ПУБЛИЦИСТИКАСИ ВА ТАРЖИМОНЛИК ФАОЛИЯТИГА ДОИР ЯНГИ АНИҚЛАНГАН МАНБАЛАР ХУСУСИДА - Quronov, Dilmurod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan