HASANMUROD LAFFASIYNING TAZKIRASI - dustova, surayyo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Maqolada Hasanmurod Laffasiyning “Tazkirayi shuaro” asarida Xiva xonligi adabiy jarayonlarida ishtirok etgan ijodkor haqida so’z yuritilgan