ХАМСАТ УЛ-МУТАҲАЙЙИРИЙН” АСАРИ МАТНИНИНГ ТАБДИЛИ ВА ТАЛҚИНИ - alimov, ozodbek (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада Алишер Навоийнинг “Хамсат ул-мутаҳаййирийн” асари матнининг табдили ва талқини замонавий технология ва билимлар асосида тадқиқ этилган.