Шеъриятда давр ру?и: / Ажиниёз ?осибой ў?лининг 190 йиллик ва Ажиниёз номидаги Нукус давлат педагогика институтининг 80 йиллик юбилейларига ба?ишланиб ўтказилган «Ажиниёз номидаги Нукус давлат педагогика институтининг фан, таълим ва тарбия масалаларини ривожлантиришдаги ўрни» Республика илмий-назарий ва амалий анжумани материаллари. – Нукус, 2014. – Б. 146–147. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Шеъриятда давр ру?и tahlil va talqin qilingan.