Бадиий тафаккур ва шаклий ифода : // Ўзбек тили ва адабиёти. – Тошкент, 2010. - № 3. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Бадиий тафаккур ва шаклий ифода tahlil va talqin qilingan.