Тўртликларда бадиий тафаккур тарзи ва ижодкор индивидуаллиги : // Фанлар академияси Қорақалпоғистон бўлими Ахборотномаси. – Нукус, 2007. - № 4. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Тўртликларда бадиий тафаккур тарзи ва ижодкор индивидуаллиги tahlil va talqin qilingan.