Zamonaviy o’zbek adabiy tanqidchiligi rivojida Ozod Sharafiddinov asarlarining o’rni - Tulishova, Gulzina (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy o’zbek adabiyoti va tanqidchiligining taraqqiyot bosqichlari va vu jarajonda Ozod Sharafiddinov asarlarining o’rni