SHUKUR XOLMIRZAYEV HIKOYALARIDA QO‘LLANILGAN FONETIK DIALEKTIZMLAR - Abduvaliyeva, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekiston xalq yozuvchisi Shukur Xolmirzayev hikoyalari tilining dialektal xusuiyatlri haqida so‘z yuritiladi va ayrim hikoyalarida qollanilgan fonetik dialektizmlar tadqiq etiladi.