“Qaytmas to‘lqinlar” romanida milliy qadriyatlar tasviri: Sharq xalqlari folklori – milliy qadriyatlar in’ikosi. Ikkinchi qism. Mavzusida Xalqaro ilmiy-amaliy anjuman materiallari. -T.: Toshkent davlat sharqshunoslik universiteti, 2021 - Turopova, Parizod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola Turob Maqsudning “Qaytmas to‘lqinlar” romanida milliy qadriyatlar tasviri talqin va tahlilga bag’ishlangan