Чўлпоннинг илмий биографиясини яратиш масаласига доир: Чўлпоннинг илмий биографиясини яратиш масаласига доир - Quronov, Dilmurod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan