БАДИИЙ МАТНДА ЛЕКСИК- СЕМАНТИК ТАКРОР - ibragimov, xayrulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Тил кишилар ўртасидаги муҳим алоқа воситаси эканлиги барчага маълум. Чунки кишилар тил орқали бир-бирларининг фикрларини тушунадилар. Фикр эса тилнинг энг муҳим элементларидан бири бўлган сўз ва турли грамматик воситалар орқали юзага чиқади.