Fonus: Fonus she’rlar to’plami - Baxtiyorova, Sevinch (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2025)
Jizzax davlat pedagogika Universitetida, xususan, O‘zbek tili va adabiyoti fakultetida ko‘plab iqtidorli va ijodkor talabalar talaygina. Ularning ayrimlari o‘z asarlari va ilmiy izlanishlari bilan allaqachon ustozlar e’tirofiga sazovor bo‘lgan. Ushbu bayoz O‘zbek tili va adabiyoti fakultetining ana shunday ijodga va ilmga chanqoq talabalarining she’r va hikoyalari, ilmiy va publististik maqolalarini o‘zida jamlaydi. Qadrli o‘quvchi! Ushbu bayoz bilan tanishib chiqqach, qalbi sof tuyg‘ularga to‘lgan umidli qalamkashlar va ilm yo‘lida dadil qadamlar bilan ildamlayotgan tadqiqodchilarga ilmiy va ijodiy barkamollik va bardavomlik tilashingizga ishonamiz.