Amir Temur kuchli va qudratli davlat asoschisi - Xolmurodov, Abdurashid; Мустанов, Санжар (Журнал истории и общества, 2021)
Ushbu maqolada Amir Temur kuchli va qudratli davlat asoschisi masalasi tahlil qilingan.