Ҳозирги замон шахсининг ижтимоий позицияси шаклланишида тимсоллар таъсири - Маматқулов, Санжар (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада ҳозирги замон шахсининг ижтимоий позицияси шаклланишида тимсоллар таъсири масалалари таҳлил қилинган.