QADIMGI XALQ O‘YINLARI V ULARNING TRANSFORMATSIYASI HAQIDA - Eshboyev, Shaxriyor (Журнал истории и общества, 2022)
Ushbu maqolada xalqimizda qadimdan mavjud bo’lgan xalq o’yinlari to’g’risida turli manbalarda keltirilgan ma’lumotlar asosida yoshlarimizning barkamol avlod bo’lib voyaga yetishi uchun zarur mashg’ulot ekanligi va uning transformatsion jarayonlari haqida tahlil qilingan.