Jizzax viloyatidagi avliyolar va diniy ulamolar nomi bilan bog’liq bo’lgan ziyoratgohlarga sayohat - Abdullayev , Shaxobiddin (Журнал истории и общества, 2022)
Ushbu maqolada Jizzax vohasidagi avliyolar va diniy ulamolar nomi bilan bog’liq bo’lgan ziyoratgohlar va ularning kelib chiqish tarixi haqida ma’lumot beriladi. Shu bilan birga, turizm sohasida qilinayotgan ishlar, ya’ni shu ziyoratgohlarning obod qilinishi va qayta ta’mirlanishi o’lkada turizm sohasini rivojlantirishda muhim qadam bo’lishi haqida ham aytib o’tilgan.