ЭКОЛОГИК ФАОЛИЯТ ТУШУНЧАСИ - Сувонқулов, Жамшид (Журнал истории и общества, 2022)
Мақолада экологик фаолият тушунчасининг ҳуқуқий асослари таҳлил қилиниб, унга ўзини ўзи бошқариш органлари томонидан амалга ошираладиган эколоик фаолият бўйича фикр-мулоҳазалар билдирилган.