SEMANTIK O’ZGARISHGA TA’RIF - Raxmonova, Yulduz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Semantik progressiya, semantik o'zgarish shakllari rivojlanish, (semantik yoki semantik siljish, semantik siljish) tilni o'zgartirish evolyutsiyasi bilan bog'liq. odatdagidek zamonaviy so'zlardan foydalanish - ularni asl ma'noda ishlatilishdan tubdan farq qiladi.