MATN VA USLUB - Raxmonova, Yulduz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Kitob mutolasi dunyoqarashimizni va bilimimizni kengayishiga yordam beradigan eng yaxshi do’stimizdir. Mutolaa bizning bilimimizni yaxshilabgina qolmay,balki vaqtimizni chog’ o’tkazish va xotiramizni mustaxkamlashga yordam beradi. Shubhasiz biz umrimiz davomida ko’plab matnlarni o’qiymiz, ammo badiy romanni o’qish, ilmiy maqola yoki qo’llanmani oqishdan farq qiladi. Bular o’ziga xos uslublari bilan ajralib turadi.