O.MUXTORNING “KO’ZGUDAGI ODAM” VA O. WAYLDNING “DORIAN GREYNING PORTRETI” ASARLARI QIYOSIY TAHLILI VA ILGARI SURISH VOSTILARINING ASARDA AKS ETISHI, O’XSHASHLIK VA FARQLI JIHATLARI - Achilov, Oybek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Asarlarning o’zbek va ingliz tillaridagi qiyosiy tahlili va ilgari surish vositalarining ikki qiyoslanayotgan tildagi badiiy matn mezoni asosida leksik, stilistik va semantik farqliklari maqolada o’rganilgan va aniqlangan.