XALQARO NUFUZLI ILMIY JURNALLARDA MAQOLA NASHR ETISHDAGI TALABLAR VA LaTex - Ganiyeva, Xayriniso; Xamidova Sevara Baxtiyorovna, Xamidova Sevara Baxtiyorovna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Bugungi kunda oliy ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan keng ko’lamli islohatlar natijasida ilmiy izlanishlarni olib borishda xalqaro maydonga chiqish va xalqaro nufuzlu ilmiy jurnallarda maqolalarni nashr ettirishni talab etmoqda. Amalga oshirilayotgan ishlar bilan bir qatorda bugungi kunda ilmiy izlanishlar natijasini ya’ni maqolalarini xalqaro nufuzli jurnallar talab darajasida yozish va nashr ettirishda jahon andozasini tatbiq etish zaruriyati mavjud