A ЎЗБЕК ЛИНГВОМАДАНИЯТИДА ЛИСОНИЙ ШАХСНИ САЛБИЙ БАҲОЛАШ МОДЕЛИНИНГ ШАКЛЛАРИ: ЎЗБЕК ЛИНГВОМАДАНИЯТИДА ЛИСОНИЙ ШАХСНИ САЛБИЙ БАҲОЛАШ МОДЕЛИНИНГ ШАКЛЛАРИ - Тухтасинова, Тухтасинова (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ушбу мақолада ўзбек лингвомаданиятида лисоний шахснинг нутқий ҳулқ-атвори, уни салбий бахолаш модели шакллари мисоллар асосида ёритиб берилган. Шунингдек, мулоқот жараёнида лисоний шахснинг коммуникатив компетенциясининг ўзига хос хусусиятлари борасида фикр юритилган.