isroilataboyev2@gmail.com FANTASTIK JANR ASARLARIDA XAYOLIY TILNING SIRLI VAZIFASI: FANTASTIK JANR ASARLARIDA XAYOLIY TILNING SIRLI VAZIFASI - Ataboyev, Isroil; Rustamov, Ilxom; Abdurashidova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolamizda badiiy adabiyotga bag'ishlangan mahalliy va xorijiy ilmiy tadqiqotlarni o'rganish, shuningdek fantastik adabiyotning turli janrlarining muhim jihatlari va xususiyatlarini hisobga olgan holda biz "fantastika" tushunchasining mohiyatini ochib berdik va ushbu turdagi badiiy adabiyotning eng muhim o'ziga xos xususiyatlari va janr xususiyatlarini tavsifladik.