Ommoviy axborot vositalarini Xorijiy tillarni o’rganishdagi o’rni - Салохиддинов, Фарух (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Quyidagi maqolamda “Ommoviy axborot vositalari”ni Xorijiy tillarni o’rganishdagi o’rni haqida o’z fikr mulohazalarimni keltirib o’tilgan.