O’zbek va Ingliz tillarida oksimoron (oxymoron) stilistik vositasining struktural-semantik qiyosiy tahlili. - Normurodov, Kamol (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2020)
This article is about Oxymoron stylistic device in Uzbek and English structural-semantic comparative analysis.