БЎЛАЖАК ИНГЛИЗ ТИЛИ ЎҚИТУВЧИЛАРИ СОЦИОЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ДОЛЗАРБ ПЕДАГОГИК МУАММО СИФАТИДА - Sarimsakova, Dilafruz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Бугунги кунда бўлажак инглиз тили ўқитувчиларининг билим даражаси С1 даражасига жавоб бериши назарда тутилган холда уларнинг педагогик компетентлиги ва креативлигини шакллантиришга инновацион ёндашиш, замонавий ахборот-технологияларидан самарали фойдаланиш устувор вазифалардан бири бўлмокда.