MATN TA’RIFI - Raxmonova, Yulduz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Matn nutqiy jarayon bo’lib, tugallangan,yozma shaklda mavjud bo’lgan,adabiy shakillangan, murakkab birikmali butunliklardan tuzilgan, leksik, grammatik, logik, stilistik aloqadir