MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA XORIJIY TILNI O’QITISH VA DARSDA TIL O’RGANISH ILOVALARIDAN FOYDALANISH - Rozikova, Zilola (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Hozirda kichik yoshdagi bolalarga ingliz tilini o’qitish bir qancha turli yondashuvlardan foydalanishni talab qiladi. Hozirda ingliz tilini o’qitishda til o’rgatish elektron dasturlaridan foydalanish darsni qiziqarli va quvnoq tarzda olib borishga yordam beradi.