A ТАЪЛИМ ТИЗИМИГА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ: ТАЪЛИМ ТИЗИМИГА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Alibekova, Gulchehra (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Таълим тизимидаги инновацион ўзгаришлар унинг барча тизимлари фаолиятида иш жараёнини янгича асослар билан ўзгартириш орқали кенг қамровли модернизация қилишдир.