A KICHIK FOLKLOR JANR MEXANIZMLARI: KONVERSIYA VA OMONIMIYA ASOSIDA QURILGAN INGLIZ TILIDAGI TWISTERLARDAGI TIL O’YINI: KICHIK FOLKLOR JANR MEXANIZMLARI: KONVERSIYA VA OMONIMIYA ASOSIDA QURILGAN INGLIZ TILIDAGI TWISTERLARDAGI TIL O’YINI - Nazariva, Gulhayo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada qo’yilgan oliy maqsad leksik darajada ingliz tilidagi twisterlarda til o’yinining xususiyatlarini ochib berishdir. Ushbu maqolaning ilmiy yangiligi shundaki, unda ingliz tilidagi twisterlarning fonetik va morfologik xususiyatlari emas, balki konvertatsiya va omonimiya tufayli shakllangan til twisterining o’yin maydoni o’rganishdir.