fazilatturgunova05@gmail.com NUTQ STRATEGIYASI TUSHUNCHASI: NUTQ STRATEGIYASI TUSHUNCHASI - Turg`unova, Fazilat (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolamizda reklama sarlavhasining maqsadiga erishish jarayoni, strategik jarayoni va uning asosi optimal til resurslarini tanlash hamda reklama sarlavhasida kommunikativ maqsad ma’lum bir til vositasi bilan o’zaro bog’liq bo’lgan jarayon sifatida namoyon bo’lishi o`rganiladi.