MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA IQTISODIY TARBIYA - Atabekov, Fozil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Barkamol avlodni tejamkorlik ruhida tarbiyalashda iqtisodiy tarbiyaning ahamiyati beqiyos. Ma’lumki, insonning kundalik turmush tarzi mehnat yoki boshqa bir faoliyat turi bilan bog‘liq bo‘ladi. O’sib kelayotgan bolaga iqtisod qilishni o’rgatish maktabgacha ta’lim tizimida ham muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida iqtisodiy tarbiya masalasi o’rganilgan bo’lib bugungi kundagi dolzarb jihatlari tahlil qilingan.