TALABALARNI KASBIY – PEDAGOGIK TA’LIM JARAYONIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLARNI TASHKIL ETISHGA TAYYORLASHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Shayxislamov, Nursulton (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ona tili ta’limida lingivistik mashqlarning o’rni, lingvistik mashqlar o‘quvchilarda irodani tarbiyalashning asosiy omillari haqida