NEMIS TILIN U’YRENIWDE ERTEKLERDIN’ TA’RBIYALIQ ORNI: NEMIS TILIN U’YRENIWDE ERTEKLERDIN’ TA’RBIYALIQ ORNI - Egambergenova, Gulruxsor; T.Ktaybekova , T.Ktaybekova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2025)
u’yreniwdi sho’lkemlestiriw tiykarinda ken’ ko’lemli isler a’melge asirilmaqta. Bu’gingi ku’nde elimizde nemis tilin u’yreniwge degen talaplar ku’sheyip barmaqta. Nemis tilin u’yreniw dawaminda a’lbette sanli texnologiyalardan sonin’ menen bir qatarda ha’r tu’rli kinolardan, video ro’liklerden ha’m ha’r qiyli zamanago’y usillardan paydalaniwimiz ta’biyiy jag’day.