CHET TILI DARSLARIDA TALABALARDA MADANIYATLARARO MULOQOT KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH: CHET TILI DARSLARIDA TALABALARDA MADANIYATLARARO MULOQOT KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Sabirova, Shaxlo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2025)
Bugungi kunda turli xalqlar va madaniyatlar o’rtasidagi muloqotning intensivlashuvi tufayli xalqaro savdo, turizm, ta’lim va siyosat kabi sohalarda madaniyatlararo muloqotning ahamiyati sezilarli darajada oshmoqda. Madaniyatlararo muloqot “insoniyat taraqqiyotining yangi bosqichi, uning aql-zakovati mahsulidir”