Нурота тизмаси сойлари ва улардан оқилона фойдаланиш - Hakimov, Begzod (Джизакское инновационное образование, 2021)
Нурота тизмаси табиати ва табиий ресурслари атрофлича ўрганган ҳолда табиатини муҳофаза қилиш борасида илмий тавсия ва мулоҳазалар ишлаб чиқилган.