Айдар-Арнасой кўллар тизимининг атроф-муҳитга таъсири - G'o'dalov, Mirkomil (Джизакское инновационное образование, 2021)
Маскур мақолада Айдар-Арнасой кўллар тизимида сув хажмининг кенгайиши ҳисобига атроф-муҳит ландшафтлари ўзгариши ўрганилган.