Совершенствование юридического образования в Узбекистане - важный фактор развития гражданского общества. - Mirkomilov, Axror (Джизакское инновационное образование, 2021)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси Конституциясининг сиёсий ва маънавий-маърифий аҳамиятини фикрлар хилма-хиллиги ва жамиятнинг ҳаётида ҳуқуқий таьлим масалалари одатий таомилига айлантириш. Фуқаролик жамияти тараққиётининг муҳим омили суд-ҳуқуқ тизимини янада такомиллаштириш масалалари ёритилиган.