ЁШЛАРНИ ИЖТИМОИЙ МУАММОЛАРИНИ БАРТАРАФ ЭТИШДА МАҲАЛЛА ИНСТИТУТИ РОЛИ ВА АҲАМИЯТИНИ ОШИРИШ ДОЛЗАРБ ВАЗИФА - Muzaffarov, Samandar (Джизакское инновационное образование, 2021)
Ёшларнинг маънавий-маърифий муаммоларини маънавий таҳдидлар доирасида англаш, мазкур масала ҳусусидаги йўналишларнинг замонавий ечимларини тақдим қилишда давлат органлари билан биргаликда маҳалланинг ўрни ҳам жуда катта аҳамиятга эга. Махалла ёшларга маънавий жиҳатдан таъсир кўрсатувчи, тарбияловчи ижтимоий институт ҳисобланади.