СОЗДАНИЕ ГЕОГРАФИЧЕСКИХ И ЭКОЛОГИЧЕСКИХ ПРИНЦИПОВ БЫТОВЫХ, ОТХОДОВ, МОДНЫХ ОТХОДОВ, ВТОРИЧНОГО СЫРЬЯ ПРИ ДЕЗИНФЕКЦИИ БЫТОВЫХ ОТХОДОВ - Otaqulov, Quvonch (Джизакское инновационное образование, 2021)
Мақолада Ахолининг табиатга чиқарган маъиший чиқиндилар таркиби, таснифи, атмосфера, сув, тупроққа тасири ва қайта ишлаш орқали, маъиший чиқиндилирдан оқилона фойдаланиш ва иккиламчи маҳсулотларни олиш самарадорлиги кўрсатиб ўтилган.