MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASIDA MUSIQA O‘QITISH METODIKASINING ILMIY AXAMIYATI - Мaxamadov, Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada talabalarga ta’lim-tarbiya berish orqali maktabgacha ta’lim muassasalarida musiqa o‘qitish metodikasi va uning ilmiy axamiyati, mazmuni va uni o‘rni, mohiyati yoritilgan.